Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Frissítő nyári turmix receptek

Bár a smoothiet minden évszakban fogyaszthatjuk, de nyáron különösen vonzó, mivel nem csupán a szomjúságunkat képes csillapítani, hanem igazán értékes tápanyagokkal is ellátja a szervezetünket.

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünk leírunk néhány olyan receptet, amelytől garantáltan összefut a nyál a szánkban.

Ananászos görögdinnye smoothie

Ez a turmix két igazán lédús gyümölcs párosításából jött létre, amelyek nem csupán finomak, hanem a magas víztartalmuknak köszönhetően az anyagcserét is képesek felpörgetni. Így ez az ital akár még a fogyókúra részét is képezheti.

Az elkészítéséhez első lépésként hámozzunk meg egy ananászt, és ezt negyedeljük el! Ezután hámozzunk meg két narancsot is, és a gerezdeket pedig az ananász kockákkal együtt tegyük bele a turmixba!

Ezt követően vágjunk egy körülbelül 3 centiméter vastag görögdinnye szeletet, és ezt kozckázzuk fel úgy, hogy a magokat közben kiszedjük! Aztán mehet ez is a turmixba! Végül az egészet keverjük össze alacsony fokozaton, és voilá, kész is a hűsítő ital!

Nyári vitaminkoktél

Nemsokára itt az illatos és zamatos barack szezonja, amely nagyszerű kombinációt alkot a vitamindús áfonyával. Ezért az alábbi smoothie-t garantáltan mindenki imádni fogja.

Az elkészítéséhez tegyünk két barackot, egy marék áfonyát, egy deciliter almalevet és két deciliter vizet a turmixba! Majd az egészet addig turmixoljuk, hogy a végeredmény ne legyen túl sűrű!

Bogyós turmix

Az áfonya, a málna, a meggy nem csupán isteni finom, hanem igazán egészségesek is, tele vannak vitaminokkal. Ezért mindenképpen érdemes belőlük elkészíteni ezt a csodás turmixot.

Vegyünk egy marék áfonyát, három marék málnát illetve egy marék meggyet, és tegyük bele turmixba! A spenót nagyszerűen kiegészíti ezeknek a gyümölcsöknek az ízét, így érdemes egy marékkal ebből is belerakni a gépbe. Végül jöhet még egy kis víz, és turmixolhatunk is!