Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

színes fények a gyerekszobában

A 10 legmenőbb dolog egy kisgyerek szobájában

Amikor egy kisgyerek szobáját berendezzük, mindig igyekszünk olyan elemeket választani, amelyek nemcsak funkcionálisak és biztonságosak, de inspirálóak és izgalmasak is a kicsit számára. Itt van tíz menő dolog, amelyek garantáltan felpezsdítik bármely kisgyerek szobáját:

1. Mágikus olvasósátor – Egy kis sátor vagy kunyhó, amit olvasókuckónak alakítanak ki, nemcsak menő, de arra is ösztönöz, hogy a gyerekek olvasással töltsék szabadidejüket.

2. Mászófal – Egy biztonságos mászófal a szobában nagyszerű módja a fizikai aktivitásnak még rossz idő esetén is. Plusz, remekül fejleszti a motorikus képességeket.

3. Baba babzsákfotel – Kényelmes és stílusos, a baba babzsákfotel tökéletes választás, ahol a gyerekek olvashatnak, pihenhetnek vagy játszhatnak. Ezek a fotelek rendkívül puha anyagokból készülnek és többféle színben és mintában elérhetőek, hogy illeszkedjenek a szoba dekorációjához.

4. Csillagos égbolt projektor – Este, a lefekvés idején varázslatos hangulatot teremt egy projektor, ami az egész mennyezetet csillagokkal borítja, segítve a gyerekeket az elalvásban. Még máig igazi különlegességnek számít, pedig nem is drága.

5. Interaktív tanulószőnyeg – Oktató játékokkal díszített szőnyegek, amelyek számokat, betűket vagy állatokat ábrázolnak, és interaktív módon segítik a tanulást. Nem csak a gyerekek szellemi fejlődését segítik, hanem nagyon mókásak, könnyen tisztíthatók, és még a hideg padló ellen is védenek.

gyerek játszószőnyeg

6. Hangulatvilágítás – Különböző színekben pompázó hangulatvilágítás, amelyet a gyermek igényeihez és hangulatához igazíthatunk. A modern ledeknek köszönhetően hatalmas a választék, biztonságos, és olcsón beszerezhető.

7. Rakéta formájú könyvespolc – Téma-specifikus bútorok, mint például egy rakéta formájú könyvespolc, nemcsak praktikusak, de fejlesztik a gyerekek képzelőerejét is. Nem mellesleg a segítségükkel a kicsit könnyebben megbarátkozhat a könyvekkel is.

8. Digitális rajztábla – Modern és praktikus, lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy digitálisan rajzoljanak, és megőrizzék alkotásaikat.

9. Moduláris játéktárolók – Színes, egymásra építhető tárolók, amelyek segítenek rendet tartani a játékok között, miközben jól is néznek ki. Ma már nehezen képzelhető le egy gyerekszoba nélkülük, hiszen nincs az a hely, amit ne lehetne telepakolni játékokkal.

10. Tematikus ágy – Legyen az űrhajó, vár vagy autó formájú, a tematikus ágyak izgalmas kalandokra hívják a gyerekeket álmaikban. Nekik köszönhetően lesz nyugodtabb az alvás.